Karshoekweg 2, Stegeren

Keuterboerderijtje (gevelsteen 1853), opgetrokken uit donkere baksteen en gedekt door rieten wolfdak. Een deel van het linkerdakschild is met muldenpannen belegd. Lichtgetoogde 15-ruitsschuifvensters met gepaneelde luiken, twee lichtgetoogde gepaneelde deuren, waarvan een met bovenlicht; keldervensters met luik; 1 1/2 steens strekken boven de vensters; 1/2 steens rollaagjes boven deuropeningen; windveren langs de geveltop; staafankers. In zijgevels stalvensters en -deuren; achtergevel met baanderdeuren, waarboven 1 1/2 steens strekken; twee rondboogvensters met gietijzeren tracering; twee staldeuren; stalvenster.

Karshoekweg 2 7737 PP Stegeren Ja
P 769 Ambt-Ommen